Skip to main content

Wanneer?

Datum: 17 februari 2019
Tijd: 10:30 - 12:30

Locatie

Parkeerterrein dagrecreatie Boschoord
Boylerweg
Boschoord


Wat, Waar, Wanneer?­

Zondag 17 februari om half 11 is er weer een gezamenlijke wandeling.­Braaf! Gezamenlijke wandeling 17/02

Ongeveer 5 kilometer (1 uur en een kwartiertje lopen).

We starten om half 11 vanaf het parkeerterrein van de dagrecreatie Boschoord, eindje voor of voorbij Hoeve Boschoord (Boylerweg 4).

Na afloop hebben we wel weer wat lekkers verdiend. Keuze uit chocolademelk, koffie of thee en een lekkere koek of iets dergelijks.

Eerste en laatste stukje van de route is wat modderig doordat er gekapt wordt in het bos. Dus een handdoek om de hondenpoten even mee schoon te maken voordat ze de auto weer inspringen is handig.

Op de route mag de hond niet los. Voor diegene die wil oefenen met loslopen, neem de lange lijn mee (dat kan natuurlijk wel).

Verder geldt dat er afstand gehouden moet worden. Honden aan de riem niet met elkaar laten spelen of snuffelen. Op het eind bij het parkeerterrein is een groot veld, voor wie willen kunnen hier de honden even los spelen.

De RouteBraaf! Gezamenlijke wandeling 17/02 2

Boschoord – een gevarieerde route qua natuur en omgeving. Via bosbouwpercelen naar vennen. En via naaldbomen naar laag heuvelachtig bebost gebied. Een mooi rondje!

Kosten

Deze activiteit is gratis voor: cursisten, oudcursisten en Vledderveners. Val je buiten deze doelgroep dan zijn de kosten €1 per persoon. Contant en gepast af te rekenen bij aanvang van de wandeling.

Opgeven

Graag via de mail, WhatsApp, of telefonisch, met hoeveel personen en voorkeur van welk drinken.

Graag tot de 17e februari!

 

 


Geverifieerd door ExactMetrics
Geverifieerd door MonsterInsights