Over onze producten

Bij BRAAF! viel vaak de vraag: Wat geef jij nou voor snacks? Wat is goed en ook gezond voor mijn hond? Wat is de juiste beloningssnack of een goede kauwsnack voor mijn viervoeter? Het was dus tijd om te voorzien in al die goede vragen.
De keus is gevallen op 100% natuurlijke hondensnacks, snacks dieook nog verantwoord zijn voor de hond. Met als doel voor nagenoeg iedere hon: jong, oud, allergisch, gespannen, topatleet of lekkere lobbes moet er wat lekkers te vinden zijn om te snacken.
Nagenoeg alles is hypoallergeen. Smakelijke beloningssnacks of tussendoortjes die een traktatie zijn. Er zijn snacks die goed zijn voor het onderhoud van het gebit, maar ook die een mooie glanzende vacht ondersteunen. En dan heb je nog de kauwsnacks die voor veel kauwplezier zorgen waardoor je hond zich beter kan ontspannen door de aanmaak van het hormoon serotonine.
Het BRAAF! assortiment bestaat uit hoge kwaliteitsproducten, de “goedkope” snacks uit bijvoorbeeld India en China zul je hier niet vinden. BRAAF! vindt het belangrijk dat onze snacks puur natuur zijn, dit wil zeggen lucht gedroogd en vrij van chemische toevoegingen. Tevens vindt BRAAF! het belangrijk dat de producten met respect en verantwoordelijkheid voor dier, mens en omgeving gemaakt worden. Gemaakt met zorg en liefde voor onze trouwe viervoeters.

Veel liefs van BRAAF!