Over onze met zorg geselecteerde producten

Bij Hondenservice BRAAF! viel vaak de vraag: Wat geef jij nou voor snacks? Wat is goed en ook gezond voor mijn hond? Wat is de juiste beloningssnack of een goede kauwsnack voor mijn viervoeter? Het was dus tijd om te voorzien in al die goede vragen.
De keus is gevallen op 100% natuurlijke hondensnacks, snacks die ook nog verantwoord zijn voor de hond. Met als doel voor nagenoeg iedere hond: jong, oud, allergisch, gespannen, topatleet of lekkere lobbes moet er wat lekkers te vinden zijn om te snacken.
Nagenoeg alles is hypoallergeen. Smakelijke beloningssnacks of tussendoortjes die een traktatie zijn. Er zijn snacks die goed zijn voor het onderhoud van het gebit, maar ook die een mooie glanzende vacht ondersteunen. En dan heb je nog de kauwsnacks die voor veel kauwplezier zorgen waardoor je hond zich beter kan ontspannen door de aanmaak van het hormoon serotonine.
Het met zorg geselecteerde assortiment bestaat uit hoge kwaliteitsproducten, de “goedkope” snacks uit bijvoorbeeld India en China zal je hier niet vinden. De geselecteerde snacks zijn puur natuur, dit wil zeggen lucht gedroogd en vrij van chemische toevoegingen. De producten zijn met respect en verantwoordelijkheid voor dier, mens en omgeving gemaakt.
Gemaakt met zorg en liefde voor onze trouwe viervoeters.

Veel liefs van Hondenservice BRAAF!