Levertijd en Verzending

Op donderdag worden alle orders die in de loop van de week geplaatst zijn met de grootste zorg gepikt en in de loop van de middag weggebracht naar een PostNL punt. Alle orders die op donderdag voor 12 uur ’s middags besteld zijn worden nog verwerkt en verstuurd.

Bestellingen die op donderdag na 12 uur ’s middags geplaatst worden worden niet meer gepickt en worden de donderdag erop verwerkt.

Een nabestelling?

Dan wordt je complete order pas verstuurd zodra je nabestelling op voorraad is.
Producten worden niet nagestuurd, tenzij anders overlegd.

BRAAF! is een 1 mansbedrijf, de webshop is een neven activiteit, door drukke hoofdactiviteiten is voor 1x per week verzenden gekozen.
Afhalen of leveren tijdens eerstvolgende contactmoment is wel mogelijk.

Afhalen

Afhalen kan gedurende de week, alleen op afspraak, bel of app: 06 307 838 93 of mail: info@hondenservicebraaf.nl
Plaats voor afhalen je bestelling en klik op afhalen en reken deze online af, neem daarna contact op voor het maken van een afspraak. Op deze wijze staat je bestelling op tijd klaar en is er geen gedoe met afrekenen. Vermeld in het veld mededelingen dat je de bestelling komt afhalen. Je hoeft dan geen verzendkosten te betalen.

Verzendkosten

Verzendkosten binnen Nederland
Gratis verzending
vanaf € 150,-
Brievenbus post tot 2kg
Afmeting maximaal : 380 x 265 x 32 mm
met Track & Trace
€ 4,60
Pakket tot 10kg
afmeting maximaal: 1000 x 500 x 500 mm
met Track & Trace
€ 7,25

Leveren tijdens les of consult

Volg je les of gedragsconsulten bij BRAAF! dan kan je bestelling meegenomen worden naar het eerstvolgende contactmoment, dat scheelt weer verzendkosten of tijd voor het afhalen. Plaats de order wel ruim 24 uur van te voren zodat er tijd is om je bestelling klaar te maken. Vermeld in het veld mededelingen wanneer het eerstvolgende contactmoment is. BRAAF! heeft geen contant geld mee tijdens lessen en consulten dus reken je bestelling online af, zo is er ook een vlotte afhandeling.

Vertragingen

BRAAF! is niet verantwoordelijk voor vertraging bij PostNL. Helaas heeft BRAAF! geen invloed op vertragingen bij PostNL

Verkeerd verzend adres ingevuld?

Stuur een mail naar: info@hondenservciebraaf.nl
​Doe je dit op donderdag de orderpick dag? Bel dan meteen: 06 307 838 93

Annuleren en retourneren

Annuleren van uw bestelling kan op ieder moment totdat deze verstuurd is (tot uiterlijk donderdag 12 uur ‘s middags), u krijgt dan uw geld volledig terug.
Retourneren of ruilen van de snacks kan alleen in overleg binnen 8 dagen in de originele ongeopende verpakking. Los gepikte snacks kunnen niet retour i.v.m. de hygiëne.
Stuur nooit zonder overleg een bestelling retour, niet alles kan retour.
Kosten voor het retour zenden zijn voor je eigen rekening.

Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die BRAAF! besteedt aan de samenstelling van www.hondenservicebraaf.nl, is het mogelijk dat de informatie die op de website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. BRAAF! sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.hondenservicebraaf.nl.
Door prijsschommelingen in de actuele markt zijn prijswijzigingen voorbehouden. Daarnaast wijzigt het aanbod regelmatig, het kan dus voorkomen dat sommige artikelen niet meer verkrijgbaar of zichtbaar zijn in de webshop. Op=op totdat er weer een nieuw voorraad is.