Skip to main content

Wanneer?

Datum: 07 juli 2019
Tijd: 10:00 - 12:30

Locatie

Boschoord/ Boijl
Boschoordweg ten hoogte van nummer 26
Boijl


Wat, Waar, Wanneer?Braaf! Gezamenlijke wandeling Boschoord 7

 

 

Zondag 7 juli om 10 uur is er weer een gezamenlijke wandeling.­

Ongeveer 4 kilometer (1 uur en een kwartiertje lopen).

We starten om 10 uur op de Boschoordweg ten hoogte van nummer 26 (dus niet Oostvierdeparten zoals ik eerst noemde), Boijl.
Aldaar parkeren in de berm.

Na afloop hebben we wel weer wat lekkers verdiend. Keuze uit koffie of thee, een frisje en een lekkere koek of iets dergelijks.

Ik heb weer een leuke route bedacht dus stevige schoenen aan. En neem een handdoek mee om de hondenpoten mee schoon te maken voordat ze de auto weer inspringen.

Op de route mag de hond niet los. Voor diegene die wil oefenen met loslopen, neem de lange lijn mee (dat kan natuurlijk wel).

Verder geldt dat er afstand van elkaar gehouden moet worden. Honden aan de riem niet met elkaar laten spelen of snuffelen er zijn nou eenmaal honden die daar niet van houden. Op het eind is er weer gelegenheid voor de honden om los te spelen voor wie dat graag wil.

De Route

Boschoord – een gevarieerde route qua natuur en omgeving. Via bosbouwpercelen waar gekapt wordt, langs kalere vlaktes, een groot ven, en brede zandpaden, lopen we een heerlijk gevarieerd rondje!

KostenBraaf! Gezamenlijke wandeling Boschoord 3

Deze activiteit is gratis voor: cursisten, oud-cursisten en Vledderveners. Val je buiten deze doelgroep dan zijn de kosten €2 per persoon. Contant en gepast af te rekenen bij aanvang van de wandeling.

Opgeven

Graag via de mail, WhatsApp, of telefonisch, met hoeveel personen en voorkeur van welk drinken.

Graag tot 7 juli!

 

Braaf! Gezamenlijke wandeling Boschoord 6

 


Geverifieerd door ExactMetrics
Geverifieerd door MonsterInsights