Skip to main content

Klaar voor de start…

Op een bepaald moment bedenk je, ik wil wat met honden gaan doen. Is het de menopauze, tweede jeugd, de is-dit-alles gedachte? Geen idee… Maar feit is dat ik mijn gedachte omgezet heb naar daden en nu is het bijna zover.

Natuurlijk is dit niet uit de lucht komen vallen. En mensen die mij kennen weten dat ik niet van half werk houd. Dus ik doe er alles aan om goed beslagen ten ijs te komen. (Dit schrijf ik terwijl het nu momenteel de heetste zomer ooit is!) De voorbereidingen heb ik dan ook grondig aangepakt. Gekeken bij andere hondenscholen, vrienden met honden onderworpen aan mijn testlessen. (Bedankt lieve mensen!) Maar ook opleidingen en cursussen gevolgd en dat blijf ik doen.

Nieuwsbrief augustus 2018

Niet alleen wil ik een hondenschool, ik heb nog meer ambities, gedragstherapeut voor honden en ook begeleider voor therapiehonden. Maar eerst concentreer ik mij op de hondenschool. Gelukkig had ik al snel, toen ik nog wat aan het dagdromen was, een aanbod voor een mooie locatie om de school op te starten. En van daaruit dus verder. Wat wordt mijn cursusaanbod? Wat vind ik leuk en wat vinden mijn cursisten leuk? Wat heb ik allemaal nodig? En sjee, wat doen al die andere hondenscholen allemaal? Theorielessen, wat doe ik daar mee?

Oh en niet geheel onbelangrijk hoe ga ik klanten krijgen voor mijn cursussen en workshops? Ik heb een website nodig, een logo, Facebook, foldertjes, visitekaartjes, allemachtig, wat een gedoe allemaal!

Vergeet niet de attributen die er nodig zijn om een hond wat aan zijn verstand te brengen. Vorige week net 2 schappenkasten in elkaar geflanst en nu past het allemaal al niet meer. Kan nog wel 2 schappen vullen!

Boerderie Braderie Wapse

Naast dat medio september de lessen toch echt gaan starten, hadden we ook nog bedacht om een braderie op te zetten op de locatie in Wapse waar het allemaal gaat gebeuren. Daar is al een winkel met dierenvoeding, pensionstalling voor paarden, een gedragstrainster voor paarden en ik dus met mijn hondenschool. Om daar wat extra aandacht op te vestigen houden we op zaterdag 8 september een reuze leuke open dag en fair van 11 tot 4 uur. Er komen een dikke 25 standjes en er valt ook nog een hapje en een drankje te halen. Dus ook daar momenteel heel druk mee.

Reuze spannend en leuk

Eerlijk is eerlijk! Ik vind het allemaal enorm spannend maar ook ontzettend leuk. Voorzichtig reken ik erop dat het allemaal een succes gaat worden.

Aan mijn inzet en enthousiasme zal het niet liggen!

Dikke knuffel,

Silvia
Hondenservice Braaf!

Geverifieerd door ExactMetrics
Geverifieerd door MonsterInsights