Skip to main content

Zomerperikelen en Zomervakantie

Honden uitlaatservice

Zomerperikelen en Zomervakantie 3

Er gebeurt op dit moment van alles achter de schermen bij Hondenservice Braaf!

Momenteel druk met het opzetten van de honden uitlaatservice, na de bouwvak gaat dit officieel beginnen maar zijn er liefhebbers voor in de zomervakantie dan kan dat al. De bus is aangeschaft, de prijzen bepaald, strippenkaarten gemaakt, de website moet nog worden aangepast maar dat duurt ook niet lang meer. En dan van start! Heerlijk met honden op sjouw!

Zomerperikelen en Zomervakantie 1Braaf! Braveheart

Verder natuurlijk ook nog druk met de hondenschool en lessen voor na de bouwvak. Nieuw is Braaf! Braveheart. Speciaal voor honden met een rugzakje. Dit rugzakje kan zijn omdat de hond uit het buitenland komt, verwaarloosd is, slecht behandeld is, een trauma heeft, angstig is of gewoon een beetje verlegen of juist brutaal. Maar het kan ook zijn dat de baas denkt vul mijn rugzakje maar, ik heb nog niet zo veel ervaring of ik heb onzekerheden, ik wil wel wat kennis en zelfverzekerdheid. En daardoor begrip en nog meer plezier! Het is nog niet zeker of het 8 of 10 lessen worden (in ieder geval wel minstens 1 theorieles), wat ik wel weet zijn de 4 elementen die iedere les terugkomen. Gehoorzaamheid, Hersenwerk, Balans en Coördinatie (Behendigheid) en een spelletje of trucje. De bedoeling is om samen in alle rust met veel plezier ,vertrouwen te creëren en wederzijds begrip voor elkaar te krijgen. De hond vertrouwt jou en jij je hond. Twijfel je of jouw hond (of jij) geschikt bent voor deze les neem dan contact op en dan hebben we het erover. Privé les kan eventueel ook! Maar voordeel van de groep is leren omgaan met andere honden in de buurt.

Leuke workshops

Verder ben ik al aan het brainstormen over leuke workshops: hondenmassage, hondenmassage met etherische oliën, iets leuks knutselen, zelf hondenkoekjes bakken, oeh en een workshop een portret van je eigen hond schilderen? Dat lijkt me ook leuk! Hebben jullie nog leuke ideeën dan hoor ik ze graag.

Balans en Coördinatie met behendigheid

De cursus Balans en Coördinatie wordt uitgebreid met behendigheid. Dit maakt de cursus wat dynamischer en met de koude dagen die eraan komen (nee duurt nog heeeeel lang!)  is veel stilstaan niet wenselijk.

Speuren

Speuren gaat ook officieel starten en al in de vakantie per 1 augustus, e.e.a. moet nog aangepast worden op de website maar dat gaat 1 dezer dagen gebeuren. Er komt een strippenkaart van 5x of 10x snuffelen. Los snuffelen kost €25 per 45 minuten, 5x €120 en 10x €225. Alle lessen zijn privé dus niet in groepsverband. Voordeel: lekker veel aandacht!

Zomerperikelen en Zomervakantie 6

Puppycursus

Puppy Braaf! Gaat ook door in de zomervakantie, iedere zaterdag om 9 uur. Fijn met je pup aan de slag, we maken een start met gehoorzaamheid en socialisatie met de focus op LOL! Iedere pup vanaf 7 weken is welkom. Vanaf 12 weken kun je starten met de vervolg cursus Braaf! De Basis.

Zomerperikelen en Zomervakantie 5De Hondenservice Braaf! bus

En hebben jullie me al zien rijden? Helemaal blij met mijn mooi bestickerde Hondenservice Braaf! bus. Wel zwaaien hè? Ventilator op ‘t dak voor de uitlaatservice. Dik voor mekaar.

Braaf! Gezellige Gezamenlijke Wandelingen

De Braaf! Gezellige Gezamenlijke Wandelingen zijn ook weer gestart. Afgelopen keer was een groot succes. Ik doe mijn best om elke maand zo’n Gezamenlijke Gezellige wandeling te organiseren. Leuk voor de honden, gezellig voor de baasjes. Hou facebook in de gaten voor de volgende.

Zomerperikelen en Zomervakantie 4Hondenservice Braaf! heuptasje

Tot slot, alle nieuwe inschrijvingen van een cursus bij Hondenservice Braaf! krijgen een Hondenservice Braaf! heuptasje. Heel erg handig voor tijdens de lessen: voorin het lekkers voor de hond en in het grote vak: je mobiel, sleutels, poepzakjes en dan is er nóg ruimte over voor meer rommeltjes.

Zin in de zomer!

Ik heb zin in de zomer, én de cursussen die starten na de zomervakantie. Graag zie ik jou en je hond(en) in de lessen of bij de honden uitlaatservice.

 

Veel liefs! Geniet BRAAF! van de zomer!

Zomerperikelen en Zomervakantie 2

Geverifieerd door ExactMetrics
Geverifieerd door MonsterInsights